NU detinem magazin fizic. Achizitionarea produselor se poate face doar prin curierat.

Livrarea produselor noastre se poate efectua pe intreg teritoriul Romaniei.

Alegerea firmei de curierat ce va efectua livrarea comenzii intra in sarcina noastra, pentru a putea alege varianta optima de transport pana la sediul dvs.

Costul de transport este de 23 lei. Acest cost de transport include si contravaloarea taxei de ramburs. ATENTIE ! PENTRU CLIENTII DIN BUCURESTI, LIVRAREA SE POATE FACE PRIN AUTOMATELE DPD CARE SUNT SITUATE IN MAI MULTE CENTRE COMERCIALE DIN BUCURESTI.

De luni pana vineri, orice comanda inregistrata si confirmata pana la ora 15 se poate expedia in aceeasi zi, cu conditia ca produsele comandate sa se afle in stoc.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore, de la momentul confirmarii comenzii. Exceptii de la acest timp de livrare pot exista in perioade speciale, perioadele de sarbatori sau in cazul unor destinatii care nu se afla in ariile principale de acoperire ale firmelor de curierat.

 

IMPORTANT !
Daca timpul maxim stabilit pentru livrarea comenzii este depasit, iar dvs. nu ati fost contactat de catre agentul firmei de curierat, va rugam sa ne instiintati telefonic (0758.982.115/ 0753.954.493)

X
Comanda acum