Înainte de a cumpara de pe mvh-patriot.ro, vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii Vânzătorului. Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C. MVH-PATRIOT S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către Client, iar modalitatea de returnare a produselor este doar prin curier rapid.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

 

Conditii generale de returnare:

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care l-ati primit, cu eticheta, nepurtat, fara pete sau rupturi. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1.Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi va vom indruma in vederea trimiterii coletului la adresa noastra.

2.Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

-Te vom anunta in momentul in care returul ajunge la depozit.

-Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

-Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau.

Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in depozitul nostru. Mentionam ca banii sunt restituiti doar in baza unui cont bancar.

Produsele se vor returna in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Distrugerea sau ruperea ambalajelor originale sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar MVH-PATRIOT  nu poate fi facuta raspunzatoare.

 

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

-depasirea perioadei de retur (14 zile de la primirea coletului);

-ambalajul deteriorat;

-ambalarea necorespunzatoare a produsului;

-urme de purtare/ produse deteriorate;

-trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit)

CONTRAVALOAREA PRODUSULUI RETURNAT SE RESTITUIE DOAR PRIN VIRAMENT BANCAR.

 

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0768.982.115. sau 0753.954.493 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa mvh_patriot@yahoo.com ori pe pagina oficiala de Facebook (Magazin Militar) .

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

 

 

X
Comanda acum